BRZINA

KVALITET ISKUSTVO

POUZDANOST

O nama

Štamparija 3M Makarije osnovana je 1999. godine sa samo 7 zaposlenih. Nakon kontinuiranog rasta i razvoja štamparija danas zapošljava preko 25 mladih i perspektivnih kadrova  i sarađuje  sa više od 200 poslovnih partnera u zemlji i regionu.
Organizovana kao potpuno zaokružena proizvodna cjelina, od nabavke papira i repromaterijala pa do pripreme, dizajna i štampe  finalnog proizvoda štamparija izrađuje udžbenike, knjige, moderne i savremene časopise kao i sve vrste savremenog reklamnog materijala.
Od samog osnivanja štamparija se bavi offset štampom i doradom kao i brojnim drugim grafičkim i marketing uslugama, a tokom razvoja firme nabavljena je najsavremenija štamparska oprema kako bi se držao korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima.
Tim stručnjaka, tehnološka opremljenost, kao i naše dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da odgovorimo i najsloženijim zahtjevima kupaca i da uspješno štampamo : knjige, brošure,fascikle, kese, razglednice, prospekte, kataloge, mape, etikete,vizit karte, raznu blokovsku robu, obrasce u jednobojnoj i višebojnoj štampi, obrasce platnog prometa i mnoge druge grafičke proizvode.
Tehnološka opremljenost i organizacija štamparije su na takvom nivou da svakoga dana, bez zastoja, štamparija tržištu isporučuje po jedan katalog, časopis ili knjigu.
Naše je zadovoljstvo što smo uspostavili izvanrednu poslovnu saradnju sa mnogim kompanijama, koje su nam ukazale višegodišnje povjerenje.
To povjerenje je rezultat našeg odnosa prema štamparskoj profesiji, a prvenstveno prema našim klijentima u čemu su naše ključne odrednice: povoljna cijena, vrhunski kvalitet, pouzdanost i efikasnost.

Pozivamo vas da se u to uvjerite i da sa našom štamparijom uspostavite uspješnu saradnju na obostrano zadovoljstvo!

Štamparija 3MMakarije je sertifikovana kod Crnogorskog instituta za sertifikaciju i kvalitet CISK  sa sledećim sertifikatima: ISO 9001:2016; ISO 14001:2016; ISO 45001:2018 ISO/IEC 27001:2014/COR.1:2015
CompanyWall d.o.o. nam je dodijelio naveću ocjenu bonitetne izvrsnosti, utvrđenu na osnovu procjene kreditne sposobnosti, analize stanja i kretanja prihoda i strukture imovine , kapitala i ostalih finansijskih elemenata. Fotografija


3mmakarije@t-com.me

+382 (0) 20 262 215, 311 230, 311 231